RQM*-W Solenoid operated pressure relief valve with unloading and pressure selection
Sipariş Kodu:21230
Boyut:1″BSP1″1/2BSP
1″BSP
1″1/2BSP
Montaj Stili:inline
Maksimum Çalışma Basıncı:350bar
Maksimum Akış:400l/min
AÇIKLAMA
RQM5-W ve RQM7-W, 400 l/dak’ya kadar akış hızları için, hat içi montaj için BSP dişli bağlantı noktalarına sahip, boşaltma ve basınç seçimi özelliğine sahip solenoid kontrollü basınç tahliye vanalarıdır.
Tüm akışın bir solenoid vana tarafından boşaltılmasına veya 3’e kadar basınç değerinin seçilmesine izin veren beş versiyon mevcuttur. İkinci ve üçüncü basınç değerinin seçimi, ana kademe ile solenoid vana arasına yerleştirilen bir basınç tahliye vanası vasıtasıyla elde edilir. Vananın harici pilotu ve basınç göstergesi için bağlantı noktaları mevcuttur. Bu vanalar 350 bara kadar üç basınç kontrol aralığında mevcuttur.
Vanalar DC veya AC solenoidlerle mevcuttur. DC solenoidler ayrıca dahili doğrultucu köprülü konnektörler kullanılarak AC güç kaynağıyla da beslenebilir.
Ayar vidasıyla birlikte tedarik edilirler. İstek üzerine ana basınç kademesinde bir SICBLOC ayar düğmesiyle donatılabilirler. Önyükleme korumalı manuel geçersiz kılma opsiyonel olarak mevcuttur.
Malzeme Kodu | NG Boyutu | Maks. Debi (lt/dk) | Açıklama |
---|---|---|---|
RQM5-W | ND25 | 250 | Pilot kumandalı, toplam akışı boşaltma ve üç farklı basınç seçimi sağlayan valf. |
RQM7-W | ND40 | 400 | Yüksek akış kapasiteleri ve hassas basınç ayarı için ideal valf. |